DevOps mérnök

Csatlakozz hozzánk és építsük fel közösen a jövő bankját! Három magyar bank összefogásával épül fel az ország és a régió első tisztán digitális bankjainak egyike, és ez nem kis feladat. Olyan bankot építünk, ahova a kollégáink örömmel és elégedettséggel járnak dolgozni, és amely kapcsolatokra és a folyamatos fejlődésre épül.

A Magyar Bankholdingban a bankvilág legjobbjait ötvözzük a tech világ legjobbjaival egy teljesen digitális bank felépítéséhez. Szervezeti kultúránk erősíti a kölcsönös bizalomra épülő kommunikációt, az átlátható működést és az egymás melletti kiállást.

Elismerjük az egyéni teljesítményt, miközben csapatként ünnepeljük a győzelmeinket. Ami pedig közös mindannyiunkban, az a szívből jövő küldetéstudat, és a vágy, hogy együtt dolgozzunk azon, hogy személyes ráhatásunk révén valami maradandó értéket teremtsünk Magyarország és a térségünk számára.

Ha hosszú távon is hatással akarsz lenni a bankszektorra, és szeretnél segíteni nekünk egy forradalmi termék felépítésében, akkor várjuk jelentkezésedet.

A kihívás:
Olyan lelkes DevOps mérnököt keresünk, aki CI/CD (beleértve az IaC) automatizálásban jártas. A DevOps mérnök szorosan együttműködik a mérnöki csapatokkal, hogy elősegítse az erős együttműködést, a rendszerfejlesztési életciklusok és az infrastruktúra, mint kód területén. Kiváló minőségű digitális megoldások kifejlesztése és támogatása a kihívás része, különös tekintettel az üzemtudatosság kiépítésére, a konfigurációkezelés támogatására és a minőségbiztosítására. Célunk, hogy elképesztően jó termékeket szállítsunk a piacra gyorsan, ugyanakkor szem előtt tartva a minőséget, a biztonságot és a megfelelőséget. Az üzlet által használt, rendkívüli rendelkezésre álló, skálázható, hibatűrő infrastruktúra és eszközök iterálásával.

A feladat:

 • AWS infrastruktúránk tervezése, implementálása, dokumentálása és karbantartása, nagy léptékben fejlődő felhőinfrastruktúrában.
 • Az infrastruktúra támogatásával és telepítésével kapcsolatos bevált gyakorlatokat betartása és fejlesztése, a használt technológiai stack-en belül.
 • Automatizált fejlesztések és kezelésük megkönnyítése, beleértve a Terraform-ot, az Ansible-t, a CloudFormation-t.
 • A környezet rendellenes működésének figyelése, a hibák vagy a jogosulatlan hozzáférés kiszűrése, a szükséges lépések megtétele az állásidő vagy az adatvesztés minimalizálása érdekében.
 • Különböző felhőszolgáltatások megvalósítása, konfigurálása, automatizálása és monitorozása.
 • CI/CD folyamatok, eszközök fejlesztése és karbantartása; magában foglalja az infrastruktúrát, mint kódot, teszt keretrendszereket, kódminőség-elemzést stb.
 • Olyan megoldásokat készítése, amelyek megfelelnek a biztonságra, rendelkezésre állásra, teljesítményre, karbantartásra és a nagy léptékű felhőkörnyezetekre vonatkozó belső szabványainknak.
 • Segítse a csapaton belüli hatékonyságot, tegyen javaslatot megoldásokra és hajtsa végre azokat.
 • Tegye lehetővé a csapatok számára, hogy hatékonyan és eredményesen dolgozzanak a technológián és különböző megoldásokon keresztül.

Elvárások:

 • IT vagy mérnöki területen szerzett diploma.
 • 5+ év releváns CI/CD tapasztalat.
 • 3+ éves tapasztalat szkriptelés és IaC területen (pl. AWS CDK, Terraform, CloudFormation, Python)
 • DevOps eszközökkel szerzett tapasztalat, mint a CircleCI, GitHub, Ansible stb.
 • Konténeres környezetben szerzett tapasztalat (Dockers, DC/OS, Kubernetes)
 • AWS tapasztalat.
 • Jelentős agilis és digitális tapasztalat.
 • Képesség az új technológiák gyors megismerésére és potenciális értékük elemzésére az MBH környezetében.
 • Kiváló kommunikációs, elemzési, problémamegoldó és hibaelhárítási készség.
 • Erős csapatorientált gondolkodás, interperszonális és együttműködési készség.
 • Szenvedély az új, feltörekvő technológiák iránt.
 • Belső motiváció, vállalkozói szemlélet.
 • A tudatos működtetés iránti szenvedély, monitorozó és riasztási megoldások révén.
 • Nyitottság a hatáskörön kívül eső új ötletekre.
 • Mentorálás, képzés a csapattagoknak, a DevOps gyakorlat elsajátításában.

Értékeink:

Rendkívül keményen dolgozunk azon, hogy egy tehetséges, sokszínű és befogadó csapatot építsünk. Szervezetként olyan alapvető értékek mentén működünk, amelyek meghatározzák mind a prioritásainkat, mind a közös munka módját.

Vállajuk a nehezebb utat: Nem a legegyszerűbb, hanem legmegfelelőbb megoldásokat keressük a problémákra.

Az eredmények helyett a döntéseket választjuk: A döntéshozatal minőségének javítására összpontosítunk ahelyett, hogy az azonnali eredményekre összpontosítanánk.

Okosan és keményen dolgozunk: A „dolgozz okosan” nálunk alapelv. Az intelligens és kemény munka fejlődést eredményez, és felgyorsítja szakmai előmenetelünket.

Felhatalmazunk az ellenőrzés helyett: Világszínvonalú tehetségeket alkalmazunk, és bízunk abban, hogy kollégáink a saját felelősségi területükön megfelelő döntéseket hoznak.

Hogyan érjük el mindezt?

Büszkék vagyunk arra, amit elkezdtünk, és izgalommal várjuk, hogy új tagokat üdvözölhessünk csapatunkban. Hisszük, hogy ez a lehetőség a csapatunk minden tagja számára biztosítja, hogy nap mint nap és hosszú távon is értéket teremtsen.

Új szervezetet építünk olyan megoldásokkal és technológiákkal, amelyek a globális banki gyakorlatok élvonalában állnak.

A globális piacon elérhető legmodernebb, felhőalapú technológiákat használjuk.

Felállítottuk az új szervezet alapjait, és már több mint 30 ember dolgozik az építésén.

Ez egy ritka lehetőség arra, hogy részt vegyél egy bank építésében az alapoktól, a legkorszerűbb technológiák felhasználásával.

A jelentkezéshez kérjük, küldd el önéletrajzodat a következő címre:  spiller.laszlo@magyarbankholding.hu vagy hívd a következő telefonszámot: +36301162335.

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s