Full Stack fejlesztő

Csatlakozz hozzánk és építsük fel közösen a jövő bankját! Három magyar bank összefogásával épül fel az ország és a régió első tisztán digitális bankjainak egyike, és ez nem kis feladat. Olyan bankot építünk, ahova a kollégáink örömmel és elégedettséggel járnak dolgozni, és amely kapcsolatokra és a folyamatos fejlődésre épül.

A Magyar Bankholdingban a bankvilág legjobbjait ötvözzük a tech világ legjobbjaival egy teljesen digitális bank felépítéséhez. Szervezeti kultúránk erősíti a kölcsönös bizalomra épülő kommunikációt, az átlátható működést és az egymás melletti kiállást.

Elismerjük az egyéni teljesítményt, miközben csapatként ünnepeljük a győzelmeinket. Ami pedig közös mindannyiunkban, az a szívből jövő küldetéstudat, és a vágy, hogy együtt dolgozzunk azon, hogy személyes ráhatásunk révén valami maradandó értéket teremtsünk Magyarország és a térségünk számára.

Ha hosszú távon is hatással akarsz lenni a bankszektorra, és szeretnél segíteni nekünk egy forradalmi termék felépítésében, akkor várjuk jelentkezésedet.

A kihívás:
Örömmel jelentjük, hogy a Magyar Bankholding tapasztalt szoftvermérnököt keres, aki a digitális termékek kialakításától és bevezetésétől kezdve a legújabb, alkalmazandó technológia alkalmazásának biztosításáig számos feladatot kap. A szoftvermérnök hozzájárul a teljes vertikális technology stack-hez, amely magában foglalja az adatbázist, DevOps infrastruktúrát, amely támogatja a folyamatos integrációt/telepítést, a háttérfejlesztést, a front-end fejlesztést és a biztonsággal kapcsolatos szempontokat. A munkavégzéshez szükséges angol nyelvtudás.

A feladat:

 • A szoftverfejlesztő egy cross-functional, agilis csapat részeként dolgozik digitális journey-k és termékek elkészítésén a termék és design csapatokkal együttműködve.
 • Használja az agilis szoftverfejlesztői gyakorlatokat és a különböző szoftver- és webfejlesztési technológiákat, hogy gyorsan kidolgozzon kreatív és hatékony megoldásokat, amelyek javítják az ügyfél- és munkavállalói élményt.
 • Kapcsolatot tart más csapatokkal a digitális gyáron belül és kívül, egyeztet az ütemtervekről, leszállítandókról és függőségekről.
 • Szorosan együttműködik a terméktulajdonosokkal és a csapattagokkal a termék- és szállítási kockázatok azonosítása és ismertetése érdekében.
 • Vezeti a felhasználói történetek felmérési folyamatát a csapatokon belül, biztosítva az élhelyzetek kezelését.

Elvárások:

 • 5+ év tapasztalat JavaScript (Browser és NodeJS) nyelvekben.
 • Kiváló munkaismeret a HTML/CSS-ről, és ReactJS ismerete.
 • Legalább egy adatbázis-technológia kiváló ismerete, mint például PostgresSQL, MongoDB, Cassandra, CouchDB, HBase, Neo4J,Redis.
 • Általános ismeretek, beleértve a szoftverfejlesztéshez használt gyakori technológiákat, RESTful API-k, Single Sign On, LDAP, GraphQL, Swagger, Elasticsearch, Kibana, auth0 és így tovább.
 • Olyan módszertanokkal kapcsolatos tapasztalatok, mint a páros programozás, folyamatos integráció és tesztvezérelt fejlesztés.
 • Mély ismeretek és bevált gyakorlati tapasztalat eseményvezérelt, mikroszolgáltatás-alapú elosztott alkalmazások tervezésében, megvalósításában és karbantartásában.
 • A kód-refaktorálással, a tervezési mintákkal, a tervezés-vezérelt fejlesztéssel, a folyamatos telepítéssel, a nagymértékben skálázható alkalmazásokkal, az alkalmazások biztonságával kapcsolatos tapasztalatok.
 • A DevOps, a Docker és az infrastruktúra mint kód ismerete.
 • A technology stack szempontjából releváns egységtesztelési keretrendszerekkel kapcsolatos tapasztalatok, mint például a MochaJS, a Jest, a JUnit.
 • A közösségi hozzájárulás (pl. nyílt forráskódú munka, publikáció / technikai ötletek megosztása) plusz.
 • Valódi szenvedély a fejlődés iránt, valamint a folyamatos tanulás és megosztás iránti vágy.
 • Szenvedély a csapat többi tagjának mentorálásáért.
 • Erős kommunikációs készség, képesség összetett technikai fogalmak kommunikálására és a döntésekhez való szervezésre.
 • Megbízható problémamegoldó készség, összetett információk gyors feldolgozása, valamint képesség ezeknek a világos és egyszerű bemutatására.
 • A csapatmunka hatékony használata innovatív megoldások létrehozására.
 • Szenvedély a technológia iránt, valamint a feltörekvő/diszruptív technológiák iránt.
 • Kezdeményező természet, aki olyan környezetben akar dolgozni, amely elősegíti a vállalkozói elmét.
 • Hit a teljes átláthatóság és bizalom kultúrájában.
 • Nyitottság a hatókörön vagy egyéni tudáson kívüli új ötletek elsajátítására.

Értékeink:

Rendkívül keményen dolgozunk azon, hogy egy tehetséges, sokszínű és befogadó csapatot építsünk. Szervezetként olyan alapvető értékek mentén működünk, amelyek meghatározzák mind a prioritásainkat, mind a közös munka módját.

Vállajuk a nehezebb utat: Nem a legegyszerűbb, hanem legmegfelelőbb megoldásokat keressük a problémákra.

Az eredmények helyett a döntéseket választjuk: A döntéshozatal minőségének javítására összpontosítunk ahelyett, hogy az azonnali eredményekre összpontosítanánk.

Okosan és keményen dolgozunk: A „dolgozz okosan” nálunk alapelv. Az intelligens és kemény munka fejlődést eredményez, és felgyorsítja szakmai előmenetelünket.

Felhatalmazunk az ellenőrzés helyett: Világszínvonalú tehetségeket alkalmazunk, és bízunk abban, hogy kollégáink a saját felelősségi területükön megfelelő döntéseket hoznak.

Hogyan érjük el mindezt?

Büszkék vagyunk arra, amit elkezdtünk, és izgalommal várjuk, hogy új tagokat üdvözölhessünk csapatunkban. Hisszük, hogy ez a lehetőség a csapatunk minden tagja számára biztosítja, hogy nap mint nap és hosszú távon is értéket teremtsen.

Új szervezetet építünk olyan megoldásokkal és technológiákkal, amelyek a globális banki gyakorlatok élvonalában állnak.

A globális piacon elérhető legmodernebb, felhőalapú technológiákat használjuk.

Felállítottuk az új szervezet alapjait, és már több mint 30 ember dolgozik az építésén.

Ez egy ritka lehetőség arra, hogy részt vegyél egy bank építésében az alapoktól, a legkorszerűbb technológiák felhasználásával.

A jelentkezéshez kérjük, küldd el önéletrajzodat a következő címre:  spiller.laszlo@magyarbankholding.hu vagy hívd a következő telefonszámot: +36301162335.

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s