Machine Learning fejlesztő

Csatlakozz hozzánk és építsük fel közösen a jövő bankját! Három magyar bank összefogásával épül fel az ország és a régió első tisztán digitális bankjainak egyike, és ez nem kis feladat. Olyan bankot építünk, ahova a kollégáink örömmel és elégedettséggel járnak dolgozni, és amely kapcsolatokra és a folyamatos fejlődésre épül.

A Magyar Bankholdingban a bankvilág legjobbjait ötvözzük a tech világ legjobbjaival egy teljesen digitális bank felépítéséhez. Szervezeti kultúránk erősíti a kölcsönös bizalomra épülő kommunikációt, az átlátható működést és az egymás melletti kiállást.

Elismerjük az egyéni teljesítményt, miközben csapatként ünnepeljük a győzelmeinket. Ami pedig közös mindannyiunkban, az a szívből jövő küldetéstudat, és a vágy, hogy együtt dolgozzunk azon, hogy személyes ráhatásunk révén valami maradandó értéket teremtsünk Magyarország és a térségünk számára.

Ha hosszú távon is hatással akarsz lenni a bankszektorra, és szeretnél segíteni nekünk egy forradalmi termék felépítésében, akkor várjuk jelentkezésedet.

A kihívás:
Örömmel jelentjük, hogy a Magyar Bankholding tapasztalt machine learning szoftvermérnököt keres, akinek feladata önálló AI szoftver létrehozása. A szoftvermérnök a legjobb iparági gyakorlatokat és machine learning gyakorlati ismereteket felhasználva prediktív modellek automatizálásával, valamint termékek felhasználási adatainak elemzésével foglalkozik. A szoftvermérnök támogatja a Data Centric Machine Learning műveleteket. Emellett olyan önállóan működő AI rendszerek leszállításán dolgozik, amelyek minden szinten segítik a termékeket, az üzleti döntések támogatásától a fejlesztések ellenőrzéséig. A munkavégzéshez szükséges az angol nyelvtudás.

A feladat:

 • A szoftverfejlesztő egy cross-functional, agilis csapat részeként dolgozik digitális journey-k és termékek elkészítésén a termék és design csapatokkal együttműködve.
 • Használja az agilis szoftverfejlesztői gyakorlatokat és a különböző szoftver- és webfejlesztési technológiákat, annak érdekében, hogy gyorsan kidolgozzon kreatív és hatékony megoldásokat, amelyek javítják az ügyfél- és munkavállalói élményt.
 • Kapcsolattartás más csapatokkal a digitális gyáron belül és kívül, egyeztetés ütemtervekről, leszállítandókról és függőségekről.
 • Szorosan együttműködik a product owner-ekkel és a csapattagokkal a termék- és szállítási kockázatok azonosítása és ismertetése érdekében.
 • Vezeti a felhasználói történetek felmérési folyamatát a csapatokon belül, biztosítva az élhelyzetek kezelését.

Elvárások:

 • Releváns iparági tapasztalat Go Lang, Python programozási nyelvekben.
 • Kiváló szakmai ismeret a Python Deep Learning keretrendszerről és az általános Python ML ökoszisztémáról, például Tensorflow, Scikit-learn, Gensim, stb.
 • Jártasság code és data versioning-ben: GitHub-ot és DVC-t használunk.
 • Az alapul szolgáló matematika, statisztika és algoritmusok alapos ismerete.
 • Az MLOps erős megértése a ML projekt életciklusának minden fázisában: adatok előkészítése, modellezése, telepítése, monitoringja.
 • Mély ismeretek és bevált gyakorlati tapasztalat az adatcsatornák tervezésében, megvalósításában és karbantartásában eseményvezérelt, mikroszolgáltatásokon alapuló osztott környezetben.
 • Olyan módszertanokkal kapcsolatos tapasztalatok, mint a páros programozás, folyamatos integráció és tesztvezérelt fejlesztés
 • Mély ismeretek és bevált gyakorlati tapasztalat eseményvezérelt, mikroszolgáltatás-alapú elosztott alkalmazások tervezésében, megvalósításában és karbantartásában
 • Kiváló ismeretek a különféle adatbázis- és tárolási technológiákról, például PostgresSQL, Druid, MongoDB, HBase, Neo4J, S3.
 • Tapasztalat olyan módszerekről, mint a páros programozás, folyamatos integráció és folyamatos szállítás (CI/CD)
 • A kód-refaktorálással, a tervezési mintákkal, a tervezés-vezérelt fejlesztéssel, a folyamatos telepítéssel, a nagymértékben skálázható alkalmazásokkal, az alkalmazások biztonságával kapcsolatos tapasztalatok.
 • A közösségi hozzájárulás (pl. nyílt forráskódú munka, publikáció / technikai ötletek megosztása) plusz.
 • Valódi szenvedély a fejlődés iránt, valamint a folyamatos tanulás és megosztás iránti vágy.
 • Elkötelezettség a csapat többi tagjának mentorálásáért
 • Erős kommunikációs készség, képesség összetett technikai fogalmak kommunikálására és a döntések bemutatására.
 • Megbízható problémamegoldó készség, összetett információk gyors feldolgozása, valamint képesség ezeknek a világos és egyszerű bemutatására
 • A csapatmunka hatékony használata innovatív megoldások létrehozására
 • Szenvedély a technológia iránt, valamint a feltörekvő / diszruptív technológiák iránt
 • Kezdeményező természet, aki olyan környezetben akar dolgozni, amely elősegíti az innovatív gondolkozást
 • Nyitottság a hatókörön vagy egyéni tudáson kívüli új ötletek elsajátítására

Értékeink:

Rendkívül keményen dolgozunk azon, hogy egy tehetséges, sokszínű és befogadó csapatot építsünk. Szervezetként olyan alapvető értékek mentén működünk, amelyek meghatározzák mind a prioritásainkat, mind a közös munka módját.

Vállajuk a nehezebb utat: Nem a legegyszerűbb, hanem legmegfelelőbb megoldásokat keressük a problémákra.

Az eredmények helyett a döntéseket választjuk: A döntéshozatal minőségének javítására összpontosítunk ahelyett, hogy az azonnali eredményekre összpontosítanánk.

Okosan és keményen dolgozunk: A „dolgozz okosan” nálunk alapelv. Az intelligens és kemény munka fejlődést eredményez, és felgyorsítja szakmai előmenetelünket.

Felhatalmazunk az ellenőrzés helyett: Világszínvonalú tehetségeket alkalmazunk, és bízunk abban, hogy kollégáink a saját felelősségi területükön megfelelő döntéseket hoznak.

Hogyan érjük el mindezt?

Büszkék vagyunk arra, amit elkezdtünk, és izgalommal várjuk, hogy új tagokat üdvözölhessünk csapatunkban. Hisszük, hogy ez a lehetőség a csapatunk minden tagja számára biztosítja, hogy nap mint nap és hosszú távon is értéket teremtsen.

Új szervezetet építünk olyan megoldásokkal és technológiákkal, amelyek a globális banki gyakorlatok élvonalában állnak.

A globális piacon elérhető legmodernebb, felhőalapú technológiákat használjuk.

Felállítottuk az új szervezet alapjait, és már több mint 30 ember dolgozik az építésén.

Ez egy ritka lehetőség arra, hogy részt vegyél egy bank építésében az alapoktól, a legkorszerűbb technológiák felhasználásával.

A jelentkezéshez kérjük, küldd el önéletrajzodat a következő címre:  spiller.laszlo@magyarbankholding.hu vagy hívd a következő telefonszámot: +36301162335.

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s